• Program


    Hepp!!!

    Hepp!!!

    Jeli Viktória- Darvas Ferenc- Tasnádi István: HEPP!!!
    Cirkuszi bohócjáték egy részben gyerekeknek

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 9. szombat, 15:00

    Frenetikus Fregoli utánozhatatlan átváltozóművész éppen feltenné fejére a varázscilindert, amikor Kovakő Kolosszus, a levegő izompacsirtája magához ragadja azt. A két fiú egymásra licitálva igyekszik az elkövetkezendő műsor különlegességét és veszélyességét elmagyarázni, amelyet csak ők képesek ezen a világon bemutatni. A két fiú viszályát megelégelve és egy megfelelő pillanatot kihasználva, Tündéri Tintilla magához ragadja a cilindert és bejelenti a világ legnehezebb, leglélegzetelállítóbb produkcióját: egy gyermek teljes napját. Az előadás olyan cirkuszt varázsol a gyerekek elé, ahol a porondon három mutatványos segítségével a mindennapok nehézségei, attrakciókká változnak. A gyors felöltözés reggel, a helyes késsel-villával evés, a két keréken biciklizés akrobata számok, míg az erőművész a nehéz iskolatáskával küzd meg, és a sötéttől való félelemmel. Bohóctréfává válik, hogy hogyan kell egyhelyben ülni, és a barátkozás nehézségei is a fő műsorszámok közé tartoznak. 

     

    Ajánlatunk


    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016