• Program


    Hessmese

    Hessmese

    Gimesi DóraHessmese
    Mesejáték

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 24. kedd, 15:00

    Nehéz elképzelni, de a cafatokra tépett szerelmesleveleket is összeragasztja valaki. Azt pedig még nehezebb elképzelni, hogy ez a bizonyos valaki, név szerint Hess kisasszony, ezzel a hihetetlen szakmával, tündér. Amit pedig még ennél is nehezebb elképzelni, az az, hogy ez a tündér nem jóságos és, hogy is mondjuk… tündéri, hanem: Zsémbes, Mogorva, Zord, Barátságtalan és Undok. Csupa nagybetűvel. Mindez persze érthető, ha az embernek, párdon, tündérnek ilyen rémes munkája van: hiszen összetépett szerelmesleveleket ragasztgat!

    Gimesi Dóra meséje azonban, a főszereplő természetével ellentétben, sokkal inkább Elbűvölő, Ragyogó, Kedves, Barátságos és Tündéri. Így, csupa nagybetűvel! Mese gyerekeknek és felnőtteknek, nagybetűvel írt szerelmeslevél a szerelemhez. A szerelemről pedig muszáj beszélni, mert nem hiba, nem titok, és nem szégyen; legyünk akár hat, akár hatvan évesek.

    A bemutató időpontja: 2017. szeptember 21. 15.00

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016