• Program


    H@Hamlet

    H@Hamlet

    Ahány családtag, annyi szokás, annyi nézőpont. Kinek van igaza? Ki a hibás? Ki szeret jobban kit? Ki akar jót és ki rosszat a másiknak? Legalábbis valaki szerint.
    Lényegtelenek látszó kérdések, mégis mindig fölmerülnek.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 23. péntek, 20:00

    H@Hamlet

    Ahány családtag, annyi szokás, annyi nézőpont. Kinek van igaza? Ki a hibás? Ki szeret jobban kit? Ki akar jót és ki rosszat a másiknak? Legalábbis valaki szerint. Lényegtelenek látszó kérdések, mégis mindig fölmerülnek.

    A már jól megszokott improvizációs technikára építve, és Shakespeare művét használva talált ki a társulat egy mai családot: az anyát, a fiút, a mostohaapát és a barátnőt, akiknek mindannyiunknak ismerős, de húsbavágó problémákkal kell megküzdeniük, amiért hajlandóak a végletekig is elmenni.

    A Scallabouche identitás-trilógiájának (a 2014-ben bemutatott Magánélet és Semleges nemek) harmadik része a H@Hamlet, amely az élet és a halál mibenlétével, a generációk közötti feszültségekkel, a virtuális és a való világ ütköztetésével, a kommunikáció lehetőségeivel, a szabadság kérdésével és az utópia-építéssel foglalkozik.

    William Shakespeare drámája felhasználásával és a színészek improvizációi alapján írta: Garai Judit

    Ajánlatunk


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Ajánló


    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

    WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

    Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016