• Program


    Hiperkarma Akusztik

    Hiperkarma Akusztik

    A Hiperkarma akusztikus koncertjén dalaik vonósokkal, fúvósokkal és vokalistákkal kiegészülve, teljesen új hangzással szólalnak meg.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 27. hétfő, 19:00

    Minden dalhoz a karakterének megfelelő hangszerelést készítenek; a „dobmegabasszus” mellett fuvola, szaxofon vagy akár hegedű és trombita is szól majd. Előkerülnek olyan Hiperkarma-dalok amelyeket már nagyon régen - akkor is csak ritkán -, illetve néhány esetben még sosem játszott el a zenekar. Vannak dalok, amelyek különleges helyszíneket és különleges hangszerelést igényelnek. Nem minden dal működik hangos klubkoncerteken és fesztiválokon, viszont a zenekar nagyon szereti őket. A vétó, a tesséklássék, a padaba, valamint az új lemez több dala éppen ilyen.
    „Kezdek hajlani az akusztikusabb dolgok felé, jobban szeretem énekelni a lassabb dalainkat, és szeretek csendesebben játszani. Kezdek ráébredni, hogy ami hangos, az nem feltétlenül erőteljesebb és dinamikusabb a visszafogottnál” - nyilatkozta nemrég Bérczesi Róbert frontember és dalszerző.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016