• Program


    Hívők, színek, ritmusok

    Hívők, színek, ritmusok

    Liszt-kukacok Akadémiája – Isteni zenék
    Hívők, színek, ritmusok
    10-15 éveseknek

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 2. vasárnap, 11:00

    Spirituálék, gospelek és George Gershwin dalai

    Jazz And More énekegyüttes Karosi Júlia Quartet: Karosi Júlia (ének), Tálas Áron (zongora), Bögöthy Ádám (bőgő), Varga Bendegúz (dob) Mesélő: Mona Dániel

    Furcsa hangszerek, tapsolva éneklő apácák, szokatlan többszólamúság és megzenésített latin miseszövegek. Ezeket járja körül idén ősszel a Liszt-kukacok Akadémiája, meg persze azt, hogyan hatott mindez kedvenc zeneszerzőinkre. Az Isteni zenék című bérlet harmadik koncertjén igen messzire utazunk: a cél Amerika. A Solti Terembe varázsoljuk az Apáca show-ból mindenki által jól ismert stílust, vagyis gospeleket, spirituálékat, és megvizsgáljuk, hogyan lehet ilyen zenékkel is Isten felé fordulni. A magyar Jazz And More énekegyüttes lesz zenei idegenvezetőnk ebben a világban. És ha ez még nem lenne elég, hogy mindenki kibújjon a bőréből, a könnyedebb műfajokból erősen inspirálódó Gershwin dalai teszik fel a jazz j-jére a pontot. A fantasztikus hangú Karosi Júlia és 2009-ben alakult zenekara játszik majd nemrég megjelent lemezükről.

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016