• Program


    HOBO/DEÁK BILL GYULA/TÁTRAI TIBOR/PÓKA EGON

    HOBO/DEÁK BILL GYULA/TÁTRAI TIBOR/PÓKA EGON

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 4. péntek, 18:00

    „Vén marhák” felszólítás alatt összehívtam néhány még élő Hobo Blues Band tagot, - miközben a zenekar kimúlt 2011-ben - azaz Póka Egont, Tátrai Tibort és Deák Bill Gyulát, hogy nyilvános marháskodás és minden nosztalgia közepette idézzük fel, „Magyarország legjobb zenekarának és legrosszabb énekesének” - (copyright Cserhalmi Gyuri) - jónéhány gyalázatos és még több pofátlan dalát.

    Ajánlatunk


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

    A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

    Ajánló


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016