• Program


    Lengyel Sándor - Hogyan Legyél Milliárdos?

    Lengyel Sándor - Hogyan Legyél Milliárdos?

    Hogyan Legyél Milliárdos? – Decemberi Előadás
    Az üzleti modellezés módszere és a legendás vagyon és életstílus születésének összefüggése – egy tanítás, hogy szabad, boldog és eredményekben gazdag legyél.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 12. kedd, 18:00

    Mi a köze az üzleti modellezés módszerének a legismertebb magyar sikerember, Gattyán György legendás vagyonához?

    Lengyel Sándor eredeti filmes dokumentációkón keresztül mutatja meg a teljes igazságot az elképzelhetetlenül sikeres emberekről, úgy ahogy az valójában megtörtént és most is történik. Egyúttal elindította az exkluzív Akadémiát, ahol konkrétan megtanítja a saját módszerét, amivel bárki milliárdos lehet. Pontosan azt a tematikát, azokat a gyakorlatsorokat és azt a technológiát fogja átadni, amivel Gattyán Györgyöt is azzá tette.

    ***

    A Lengyel Sándor Akadémia a HOGYAN LEGYÉL MILLIÁRDOS témában összesen 2 évig fog menni. Ha kihagysz egy részt az első évben, a következőben bepótolhatod.

    “HASZNÁLD A TUDÁSOM”

    ***

    A program után az Előadó “Az ember, aki birodalmat épít” című szeptemberben megjelent könyvét fogja dedikálni. Ha szerencséd van, neked is személyes üzenetet ír.

    Ajánlatunk


    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    vígjáték két részben

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016