• Program


    Hrutka Symphonic

    Hrutka Symphonic

    Hrutka alkotói jubileum
    25 éve körülöleli a zene
    Hrutka Róbert szimfonikus koncertje a Kongresszusi Központban

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 20:00

    Ötvenévesen is örök kamasz. 25 éve zenél, de már akkora életmű van mögötte, mint sok más zenésznek 40 év után sem. Hrutka Róbert december 2-án életmű koncertet ad a Budapest Kongresszusi Központban. Egy összegzést, amiben felidézi zenei pályafutása legfontosabb állomásait a punktól a reklámokon át a filmzenékig – mindezt szimfonikus hangszerelésben.

    Hrutka Róbert az elmúlt 25 évben több mint kétszáz nagylemez megszületésénél volt jelen. Hol zenészként, máskor mint zeneszerző vagy producer. Szinte nincs olyan zenei stílus, amiben ne próbálta volna ki magát – sikerrel. Ezernél is több reklámhoz szerzett zenét – némelyikük pedig nem csupán összeégett egy márkával, de olyan kultikus alkotások születtek, amelyek generációk zenei emlékképeit határozták meg.

    Több tucat mozifilmhez írt cseppet sem tucat zenét. Az ő dallamai hallhatók a Magyar vándor, a Lora, a Valami Amerika 2. és legutóbb a Kincsem képkockái alatt is. Írt albumot Für Anikónak, Udvaros Dorottyának és Tompos Kátyának, emellett rendszeresen szervez emlékesteket, ahol az ő hangszerelésében szólalnak meg Cseh Tamás ikonikus dalai.

    A zenész, aki a gitárján a szív akkordjait szólaltja meg, bár az egyik legtöbbet foglalkoztatott zeneszerző, mégsem tartja magát sztárnak. Annak ellenére jutott a csúcsra, hogy nem szerepel címlapokon, sem bulvárújságokban, hogy sokan „csak” a nevét és a zenéjét ismerik. Rengeteg szerzeményt komponált, de ezek szinte sosem hallhatók a rádiókban, nincsenek klipjei a zenei csatornákon. Műveivel a lemezeken és a koncerteken lehet találkozni.

    December 2-án barátai elevenítik fel a jeles jubileum kapcsán az elmúlt 2 évtizedet, és egy közös örömzenélést tartanak a Kongresszusi Központban. Für Anikó, Udvaros Dorottya, Tompos Kátya, valamint Roy társaságában, szimfonikus hangszerelésben eleveníti fel hihetetlenül gazdag életművének legfontosabb darabjait. Az est természetesen nem lenne teljes, ha kimaradna Jamie Winchester, akivel Hrutka Róbert hét éven át a legnagyobb zenei sikereit aratta. Az Írországban élő zenész nyolcévnyi szünet után csatlakozik ismét egykori társához, hogy a Budapest Kongresszusi Központ közönsége teljes képet kaphasson Hrutka Róbert 25 éves zenei pályafutásáról.

    Ajánlatunk


    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

    Ajánló


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016