• Program


    Húsvét a Diósgyőri várban

    Húsvét a Diósgyőri várban

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 22. hétfő, 9:00

    A Diósgyőri vár udvara megtelik élettel, izgalommal, tartalmas szórakozást kínálva a húsvéti hosszú hétvégén. Zenészek, mesteremberek, nyuszi simogató és finomságok várják az ide érkezőket.
    Lesz csigafuttató, teknő horgászat, hordó húzogató, középkori kalapdobáló. Ki lehet próbálni a tojásdíszítést, a csuhézást, a gyöngyfűzést. Akár egy saját kezűleg készített nyuszival is hazatérhettek! Megcsodálhatjátok a tojáspatkolót munka közben.

    A jó hangulatról az Agyagbanda és a Számadó zenekar gondoskodik. A bátrabbak a táncházba is bekapcsolódhatnak.

    Vasárnap Pék Dudás Zsuzsi szórakoztatja a közönséget interaktív bemutatóival. Mesél a szagos vizekről, a húsvéti hiedelmekről és népszokásokról is.

    Hétfőn érkezik a Tardi Pávakör, akik felelevenítik a matyó hagyományokat és dalokat, és bemutatják azt is milyen volt régen a locsolkodás.

    Rendezvénybelépő: 1 500 Ft, 6 év alatt ingyenes (de regisztrációhoz kötött)
    Az ár tartalmazza a  jelmezes tárlatvezetést is a Diósgyőri várban.  A tárlatvezetések fél óránként indulnak 9:30-17:00 óráig a Felső várudvarban a lépcső melletti tárlatvezetés indulási ponttól. 

    Ajánlatunk


    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016