• Program


    Így szerettek ők - irodalmi koncert színház - Nyáry Krisztián és a Kaláka

    Így szerettek ők - irodalmi koncert színház - Nyáry Krisztián és a Kaláka

    Nyáry Krisztián Így szerettek ők címmel megjelent irodalmi szerelmes könyvei az elmúlt évek legnagyobb könyvsikerének számítanak, amit a szakmai elismerések mellett az olvasóközönség nem szűnő érdeklődése és szeretete is bizonyít.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 15. szombat, 20:00

    Mindkét kötet negyven magyar író, illetve művész híres szerelmi történeteinek kevésbé ismert vagy elfeledett részleteire irányítja a figyelmet. A képes etűdök az érzelmeket és eseményeket feldolgozó művek mellett eredeti dokumentumok - levelek, naplórészletek, fényképek - segítségével hozzák közelebb a szereplőket az olvasóhoz.

    A romantika jegyében megrendezett produkció jelentős magyar írók különleges párkapcsolati történeteit álmodja színpadra félig szcenírozott formában: kiváló színművészek tolmácsolásában, megzenésített versek élő zenei kíséretével, vetítéssel. A zenés irodalmi időutazás során, melynek házigazdája maga a szerző, Nyáry Krisztián, olyan írók magánélete tárul fel a közönség előtt, mint Babits Mihály, Szabó Lőrinc, Ady Endre, Heltai Jenő, József Attila vagy Weöres Sándor. A szépirodalmi szövegek, személyes dokumentumok és a Kaláka népszerű zenéi által megelevenedő történetek az érzelmek titokzatos világába kalauzolnak bennünket.

    A Szabad Tér Színház produkciója.

    Kaláka:

    Gryllus Dániel
    Gryllus Vilmos
    Radványi Balázs
    Becze Gábor

    Közreműködők:

    Gryllus Dorka
    Nagy-Kálózy Eszter
    Rudolf Péter
    Simon Kornél

    Alkotók:

    szerző: Nyáry Krisztián
    zene: Kaláka
    dramaturg: Hevesi Judit
    díszlettervező: Szolga István
    jelmeztervező: Dőry Virág
    asszisztens: Tóth-Gábor Anna
    produkciós munkatárs: Vermes Laura
    producer: Bán Teodóra
    rendező: Kőváry Katalin

    Ajánlatunk


    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016