• Program


    III. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny Döntő

    III. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny Döntő

    Magyar Állami Operaház Zenekara
    Vezényel: Kocsár Balázs

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 15. szombat, 18:00

    III. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny Döntő

    „A fiataloknak szárnyakat kell adni” – fogalmazott a II. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny előtt egy interjújában a versengés névadója. A Zeneakadémia e nagyszerű vállalkozása, minden túlzás nélkül, valóban így tesz, hiszen a Nagydíjat elnyerő eddigi két énekes, Vörös Szilvia és a fehérorosz Alekszander Roszlavetsz pályafutása gyorsan ívelt felfelé a versenygyőzelem után. A magyar mezzoszoprán nemcsak a budapesti Opera előadásainak gyakori szereplője, de Plácido Domingo és Anna Nyetrebko oldalán is énekelt immár, a fehérorosz basszista pedig jövő februárban a New York-i Metropolitan Operában debütál. A tét és a lehetőség tehát óriási, s akit érdekel, kikből válhatnak jó eséllyel az elkövetkező évek nemzetközi operaéletének főszereplői, az bölcsen teszi, ha szoros figyelemmel kíséri majd a III. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny döntőjét.

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016