• Program


    III. Vallai Fesztivál // Pukedli

    III. Vallai Fesztivál // Pukedli

    Adott egy formalista világ pontosan behatárolt rendszerekkel, viselkedési sémákkal, kódolt gondolatokkal, ideákkal Funkcionál. De nincs benne lényeg!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 26. vasárnap, 13:00

    Adott egy Yvonne nevű lény. Aki szabad. Viszont ebben a világban nem funkcionál! De van benne valami lényegi. Amikor a terheink súlya alatt összetörünk, egyetlen támaszunk a nevetés marad. A nevetés kiszabadít önmagunkból,
    s képessé tesz arra, hogy minden fájdalmas változástól függetlenül megőrizzük emberségünket.

    Szereplők: Lábodi Ádám, Blaskó Borbála, Rovó Tamás,
    Gál Horváth Bernadett, Kertész Júlia, Szirmai Irén,
    Vida Emőke, Gál Gergely, Pásztor Richárd

    Jelmeztervező: Kárpáti Enikő
    Zene: Ács Eszter
    Dramaturg: Láposi Réka
    Rendezőasszisztens: Németh Mariann

    Koreográfus-rendező: Blaskó Borbála

    Az előadás hossza 60 perc.

     

     

    A FESZTIVÁLRÓL:

    Idén III. alkalommal rendezi meg az RS9 Színház a Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti alapítvánnyal közösen a Vallai Péter kortárs előadóművészeti fesztivált, melyre kortárs irodalmi szövegek adoptációjára épülő előadások jelentkezését várták a szervezők. A szép számú pályázatból az előzsűri 11 produkciót válogatott be a fesztivál versenyműsorába. Az előadások november 24. és 26. között láthatók a Rumbach Sebestyén utcában található RS9 Színház termeiben.
    Ahogy az előző években, idén is szakmai zsűri ítéli oda a 300.000 Ft-al járó Vallai Péter díjat, a 200.000 Ft-al járó II., illetve a 100.000 jutalommal járó III. díjakat. A fesztiválon idén is lesz közönségszavazás, a fesztivál látogatói szavazhatnak az előzetesen vagy a helyszínen megvásárolt jegyükkel az általuk legjobbnak tartott produkcióra. A közönségdíj értéke 50.000 Ft.

    A zsűri tagjai:
    Kőváry Katalin (rendező)
    Turbuly Lilla (kritikus)
    Horváth János Antal (költő, dramaturg, drámaíró)

    A fesztiválelőadások egységesen 2000 Ft-ért látogathatók, minden előadásra maximum 50 fő válthat jegyet.

     

    Ajánlatunk


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016