• Program


    Illényi Katica: Tango Classic

    Illényi Katica: Tango Classic

    Illényi Katica klasszikus zenei koncertje

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 21. szombat, 19:30

    Az előadás tematikája a kortárs és klasszikus zenei tango. Bemutatásra kerülnek a műfaj széles körben ismert szerzői és darabjaik, a klasszikus zenei rajongók és leginkább a szakma által ismert, a XX. század zeneművészetének meghatározó és kiemelkedő művei, mint pl. Astor Piazzolla argentin zeneszerző Négy Évszak Buenos Airesben (The Four Seasons in Buenos Aires).

    A Piazzolla szerzemények mellett elhangzanak Jacob Gade, Angel Villoldo, Richard Galliano, Saul Cosentino - aki Piazzolla tanítványa volt – világhírű darabjai. Külön érdekessége a koncertnek, hogy magyar szerzők – többek között Ábrahám Pál, Kolta Lajos - a műfajban írt dalai is előadásra kerülnek.

    Az előadás karmestere Rácz Márton, közreműködik az Anima Musicae Kamarazenekar. A koncert karmestere és kamarazenekara is a fiatalabb zenész generáció tagjaiból áll, akik a hazai zenei élet kiemelkedő jelentőségű előadóival és együtteseivel adhatnak ma már számos koncertet.

    Az előadás kiemelt célja a felnövekvő komolyzenei közönség nemzedéki utánpótlása, a hazai és nemzetközi kortárs zeneszerzők bemutatása, a klasszikus zene megismertetésén keresztül a társadalom zenei műveltségéhez való hozzájárulás.

    Karmester: Rácz Márton
    Közreműködik: Anima Musicae Kamarazenekar

     

    Ajánlatunk


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016