• Program


    IMÁDOK FÉRJHEZ MENNI! zenés vígjáték
    5

    IMÁDOK FÉRJHEZ MENNI! zenés vígjáték

    Victoria férje, Bill hősi halált halt a háborúban. A fiatalon megözvegyült Victoria újra férjhez megy, mégpedig első férje legjobb barátjához, Freddie-hez. De mi történik akkor, ha az “elhunyt” férj egyszer csak hazaállít? Mi lesz, ha kiderül, Victoria már Freddie felesége? Kié lesz az asszony?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 23. szombat, 19:00

    William Somerset Maugham - Nádas Gábor  -  Szenes Iván
    IMÁDOK FÉRJHEZ MENNI! |
    zenés vígjáték

    Victoria férje, Bill hősi halált halt a háborúban. A fiatalon megözvegyült Victoria újra férjhez megy, mégpedig első férje legjobb barátjához, Freddie-hez. De mi történik akkor, ha az “elhunyt” férj egyszer csak hazaállít? Mi lesz, ha kiderül, Victoria már Freddie felesége? Kié lesz az asszony? Hogyan oldják meg ezt a nem mindennapi problémát? Ezekre a kérdésekre kapunk választ Maugham humorban, bájban, fordulatokban gazdag zenés vígjátékában

    Ajánlatunk


    A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016