• Program


    Irodalmi tabló - Babiczky Tiborral és Závada Péterrel

    Irodalmi tabló - Babiczky Tiborral és Závada Péterrel

    A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett irodalmi műsor szereplői Babiczky Tibor és Závada Péter. A program a Clavis Irodalmi Ügynökség szervezésében valósul meg.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 22. hétfő, 19:00

    Sok a közös Babiczky Tiborban és Závada Péterben: mindketten voltak angol szakosok egyéb tanulmányaik mellett, jelenleg pedig írnak, költenek és műfordítanak, s rendszeresen nyernek díjakat. (Závada Péter legutóbb az Örkény István drámaírói díjat vehette át, Babiczky Tibor pedig többek között volt Prima Primissima Junior és rutinos Horváth Péter irodalmi ösztöndíj jelölt.)

    A zeneiség sem áll tőlük távol: Závada Péter nevét például az irodalmi és színházi életen túl a Akkezdet Phiai együttesből is ismerjük.

    A legfontosabb közös jellemzőjük azonban a tehetség és az igényesség, amivel minden művészeti ágban tevékenykednek.

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Ajánló


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016