• Program


    Iseumi Játékok 2017 Bogányi Gergely és a "csodazongora"

    Iseumi Játékok 2017 Bogányi Gergely és a "csodazongora"

    Bogányi Gergely szólóestje

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 2. szerda, 21:00

    A fesztivál záróhangversenye 2017. augusztus 2-án Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész szólóestje lesz. A művész ezúttal Chopin és Liszt műveiből állította össze műsorát. A koncerten Szombathelyen első ízben hallhatjuk a Bogányi-zongorát. A különleges hangszer a művész saját fejlesztésében készült el: a kor által kínált legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával egy formájában is egyedi instrumentum kerül most bemutatásra a szombathelyi közönségnek, melynek hangi kvalitásai egészen rendkívüliek.

    Ajánlatunk


    Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

    Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016