• Program


    Játszd újra, Sam!
    8

    Játszd újra, Sam!

    Woody Allen: Játszd újra, Sam!
    romantikus vígjáték két felvonásban
    Az előadás időtartama: kb. 2 óra 20 perc (egy szünettel)

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 31. szerda, 19:00

    Fotók: Körtvélyesi László

    A Pécsi Nemzeti Színház és a Pécsi Nyári Színház közös bemutatója

    Woody Allen sajátos humorú színdarabja Szurdi Miklós rendezésében, a Pécsi Nemzeti Színház és a Pécsi Nyári Színház közös produkciójában. A darab ősbemutatóját 1969-ben tartották New Yorkban, majd 1972-ben film is készült belőle a színházi előadás szereplőivel.
    A főszereplő Allan Felix (Lipics Zsolt), a Woody Allen filmjeiből jól ismert esetlen, kissé neurotikus értelmiségi figura, akinek magánélete teljes csőd. Példaképe a negyvenes évek legférfiasabb hollywoodi sztárja, Humphrey Bogart. Az iránta érzett rajongás kezdi uralni hősünk egész életét, minden tettét az határozza meg, vajon Ő mit tenne ebben a helyzetben. Fantáziálásai során Bogart tanácsokkal látja el Allan-t, főként a nőkkel kapcsolatban, ám a randevúk sorra kudarcot vallanak és közeleg a teljes katasztrófa. Végül kiderül, a legjobb amit Allan tehet, hogy saját szívére hallgat, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, rájön, hogy a vágyott nő végig ott volt a közelében.
     

    "Here’s looking at you, kid!" Egy magányos, kishitű, elhagyott férfi a rohanó, rideg nagyvilágban keresi a saját útját. Barátok, néha nők veszik körül, mégis depressziós - de legalábbis gyógyszerfüggő. A nagy kutatásban alig veszi észre a szerelmet, mire mégis, már túl késő. Másé a nő... "Fel a fejjel, kölyök!"

    Fitus Annamária Tünde, a Pécsi Nemzeti Színház „Nézőgép”- díjasa

    Fotók: Körtvélyesi László

    Ajánlatunk


    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016