• Program


    Jazz Migration-Pj5 (F)

    Jazz Migration-Pj5 (F)

    A Paul Jarret francia gitáros-zeneszerző által 2010-ben alapított Pj5 kvintett zenéjére kétségtelenül jócskán hatott úgy az angol és skandináv rock-, pop- és elektro-bandák muzsikája, mind ezzel párhuzamosan a New York-i jazz-színtér.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 30. csütörtök, 21:00

    A zenekar kötődik a jazz széleskörű hagyományaihoz, de mindeközben modern, a dallamosságot is midvégig fenntartó hangzást kínál. Színpadon a Pj5 rendkívül erőteljes kisugárzású, mindenütt jelenlévő melodikus líraisággal és robbanásveszélyes energiával.

    A csapat tavaly megjelent második albuma, a Jarret által komponált Trees, melynek címe szimbolikus: a türelmet, bölcsességet és titokzatosságot reprezentálja, a természet szépségét és mágiáját, az étel, az anyag és az oxigén forrását, mely elengedhetetlen az emberiség számára, aki erről gyakran hajlamos megfeledkezni. Jelképezi tehát mindazt, amire kortárs civilizációnknak szüksége lehet: hogy némiképp lelassuljon, tiszteletben tartsa termékeny, de törékeny környezetünket és hogy hosszú távon gondolkozzon... Az album ezért a Természet és a Tisztelet iránti elkötelezettség markáns megnyilvánulása.

    A Pj5 jellegzetes, egyöntetű hangzása az évek óta tartó közös munka, a számtalan koncert és turné során szerzett tapasztalatok során kovácsolódott össze.

    Közreműködik:

    Paul Jarret - gitár
    Maxence Ravelomanantsoa - tenorszaxofon
    Léo Pellet - harsona
    Alexandre Perrot - nagybőgő
    Ariel Tessier - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Tel: (+36 1) 216 7894

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Ajánló


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016