• Program


    Jazzical Trio - Jerusalem of Gold

    Jazzical Trio - Jerusalem of Gold

    A Jazzical Trio fő profilja a különböző kultúrák, zenei stílusok fúziója. Következő koncertjükön a zsidó kultúra legismertebb dalaiból válogattak, és a rájuk jellemző egyéni, és izgalmas hangzásban adják elő ezeket a gyönyörű dallamokat.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 19:00

    A klasszikus zene, a jazz, és a zsidó zene találkozása, fúziója lesz tetten érhető koncertjükön. Játékuk virtuóz, ötletgazdag, és rendkívűl színes, a klasszikus zenéből ismert kamarajátékhoz hasonló, mindhárman egyenrangú partnerként viszik előre a zenei kommunikáció menetét.

    A zenekar tagjai:

    Lakatos András - dob
    Oláh Péter - nagybőgő
    Káel Norbert

    Lakatos András a magyar fiatal jazzdobos generáció legkiemelkedőbb tagja. Stílusára sokszínűség, invenciózus játék jellemző, amely tulajdonságok méltán tették a Jazzical Trio oszlopos tagjává. A trio kamarazene szerű hangzása nagy részben András dinamikus, és kommunikatív játékának is köszönhető. A Magyar Rádió Jazzdob versenyének győztese, nemzetközileg is ismert.

    Oláh Péter bőgős a nemzetközi jazz fesztiválok állandó fellépője. Azután került a Jazzical Trio-ba, miután Norbert hallotta virtuóz, ritmikus, és dallamos játékát. Andráshoz hasonlóan számos zenei projekt tagja. Egyedi hangjának, és fantasztikus zenei ötleteinek köszönhetően a trió egyedi, és káprázatos hangon szólal meg.

    Káel Norbert a trió alapító tagja, nemzetközileg ismert muzsikus. A jazz és a klasszikus zene fúziójának ötlete már régóta foglalkoztatta Norbertet. Ehhez sok ötletet adott a magyarországi klasszikus zenei háttér, és az USA-ban ösztöndíjasként töltött évek jazz tapasztalata. Ezek eredményeként alakult ki a trio-nak írt kompozíciók sajátos stílusa, harmóniavilága. Norbert zeneszerzőként is jelentős, amelyet a trio-nak írt kompozícióiban is hallhatunk, de kompozíciós munkássága más projektjeiben szintén teret kap. Szóló, és trió koncertjei a világ számos koncerttermében hallhatóak.

    Ajánlatunk


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016