• Program


    Jazzrael feat. Malek Andrea, Szőke Nikoletta és Gerendás Péter / CAFe 2017

    Jazzrael feat. Malek Andrea, Szőke Nikoletta és Gerendás Péter / CAFe 2017

    Híres zsidó dallamok a világ körül

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 9. hétfő, 20:00

    Közreműködik: Malek Andrea, Szőke Nikoletta – ének, Gerendás Péter – gitár

    A zenekar tagjai: Jáger Bandi – zongora, Balogh Roland – gitár, Csejtei Ákos – szaxofon, Hárs Viktor – nagybőgő, Lakatos Pecek András – dob

    A zongorista-zeneszerző Jáger Bandit sokan a latin jazz egyik leghitelesebb magyar tolmácsolójaként ismerik.Bő tíz éve hívta életre Jazzrael nevű formációját, mely nem a kubai vagy brazil ritmusok bűvöletében muzsikál:a szefárd dallamokat, közel-keleti, izraeli dalokat a jazz harmóniáival ötvözi. Közismert énekeket értelmeznek újra, céljuk a tradicionális zenei folklór egyedi interpretálása. Az együttest országosan elismert jazz-zenészek alkotják.

    A Híres zsidó dallamok a világ körül című jubileumi koncertsorozat egyszerű, mégis szokatlan koncepcióra épül: egy estén át a zsidó zenekultúra legkülönbözőbb személyiségei előtt tisztelegnek – George Gershwintől Michel Legrandig és Karády Katalinig, Pat Methenytől G. Dénes Györgyig.

     

    „Avishai Cohen, Ofra Haza, Yaron Herman vagy Pat Metheny nagy hatással voltak rám” –árulta el Jáger Bandi egy interjúban. „Világsztárok és zsidó származásúak, akik sikerrel ötvözték az izraeli zenét és a jazzt. A Jazzrael is erre törekszik.”

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016