• Program


    Jazzy Live | Butterfly Effect

    Jazzy Live | Butterfly Effect

    A Butterfly Effect – a 2010-ben alakult formáció, a dzsessz, a népzene és a klasszikus zene elemeit ötvözi egyedi stílusban.


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 22. szerda, 20:00

    Magyar Bori a magyar népzenei kincsestár egyik legkiválóbb őrzője, Kardos Dániel a dzsessz és a zsidó szakrális zene jó ismerője, Keönch László kiváló ütőhangszeres, dobos és énekes is egyben, Vázsonyi János pedig szaxofonjával az improvizatív és klasszikus zene határmezsgyéjén munkálkodik. Első lemezük a Narrator kiadónál jelent meg, a másodikat 2018 nyarán veszik fel és az Opus Jazz Club színpadán mutatják be.

    Közreműködik:
    Magyar Bori - ének
    Kardos Dániel - gitár
    Vázsonyi János - szaxofon
    Keönch László - dob, ütőhangszerek, ének

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016