• Program


    Jazzy Live-Judie Jay

    Jazzy Live-Judie Jay

    Az egyik legismertebb és legnépszerűbb hazai énekesnőt közel másfél évtizede foglalkoztatják a modern hazai könnyűzene meghatározó zenekarai, többek között a Colorstar, a Heaven Street Seven, a Zagar, illetve a Realistic Crew; szólólemeze pedig 2011-ben Harmony címmel jelent meg. Judie Jay a swinges, blues-os hangzásvilágtól kezdve a hiphopon, triphopon át egészen az elektronikus zenékig megannyi stílusban otthonosan mozog.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 27. csütörtök, 21:00

    Köszönhető ez részben a pályafutása során őt ért számtalan különböző zenei impulzusnak, továbbá annak a multikulturális közegnek, amelyben felnőtt, hiszen az Algériában született Maitinsky Judit élt Kanadában, dolgozott Berlinben és Korfun. A jazzes, soulos kalandozások, az ismert standerdek és feldolgozások gyakran bukkannak fel az énekesnő zenei palettáján, hiszen saját bevallása szerint számára az „improvizációval kezdődött minden”.

    „...szeretek a különböző stílusok közt ugrálni. Ami tetszik, azt eléneklem, még akkor is, ha az már súrolja a magyar undergroundban sokat emlegetett ‘nyálas’ zene határait. Szeretek egyedül lenni és a saját döntéseimet meghozni, de még jobban kedvelem, ha egy érdekes ötletet egészíthetek ki, azt tehetem még érdekesebbé. Ezzel biztosítom a folyamatos megújulásomat is. Volt már rá példa, hogy színpadon csillogó dívaként éreztem magam, például épp az Opus Jazz Clubban a kvartettem társaságában, és az elég felemelő érzés volt. De lokálok szegleteiben, ramaty hangtechnikán ugyancsak csodálatos a hangulat... Mikor melyik szerepnek van ott és akkor helye, ideje.” - nyilatkozta az énekesnő 2014 februárjában a Fidelio kérdésére.

    Judie Jay triója vadonatúj repertoárral érkezik, melyet első ízben az Opus Jazz Club nézői hallhatnak.

    KÖZREMŰKÖDIK:

    Judie Jay - ének

    Lakatos Gyula - zongora

    Orbán György - nagybőgő

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. 

    Tel: (+36 1) 216 7894

     

    Ajánlatunk


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ajánló


    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016