• Program


    Jazzy Live-László Attila Quartet

    Jazzy Live-László Attila Quartet

    A jazzgitáros, zeneszerző László Attila a hetvenes évektől a hazai jazz élvonalbeli muzsikusa.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 10. csütörtök, 21:00

    1975-ben a Kaszakő volt első saját zenekara, melyet számos más formáció, pl. a Tony Lakatossal közös Things, a László Attila Band, a László Attila Quintet, illetve a László Attila - Oláh Kálmán Quartet követett. Számtalan díj és elismerés birtokosa, 1987 óta oktat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazztanszékén, melynek jelenleg docense, s egyben ő az iskola big bandjének vezetője.

    Pályafutása során olyan világhírű jazz zenészekkel muzsikált együtt, mint Randy Brecker, Anthony Jackson, James Moody, Tommy Campbell, David Friedman, Gary Willis, Hiram Bullock, Billy Cobham, Miroslav Vitous, Peter Erskine, Bob Mintzer, Ilaiya Raaja, Jimmy Haslip, Russell Ferrante, Patti Austin.

    A László Attila Quartet tagjai egytől egyig a hazai jazz jól ismert muzsikus egyéniségei. László Attila és Lattmann Béla 37 éve muzsikálnak együtt, Tzumóval és Borlai Gergővel a Just Trust című lemezen is készítettek közös felvételeket. Koncertjeiken minden alkalommal sugárzik, hogy játékuk mennyire inspiráló egymás számára. A zenei reakcióknak olyan izgalmas, színvonalas pezsgését hallhatja a közönség, ami ennek a komponált és kreatív zenének a lényegéhez tartozik. Szólistaként is eredeti hangzásvilágokat járnak be, ezzel is feldobva sodró lendületű zenéjüket. Opus-beli koncertjük programjában a zenekarvezető eredeti hangvételű szerzeményei szerepelnek.

    KÖZREMŰKÖDIK:

    László Attila - gitár

    Tzumo Árpád - billentyűs hangszerek

    Lattman Béla - basszusgitár

    Borlai Gergő - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. 

    Tel: (+36 1) 216 7894

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016