• Program


    Jégkorong VB: KAZ - SLO

    Jégkorong VB: KAZ - SLO

    Közelednek a IIHF Jégkorong Világbajnokság Divízió I, A csoport mérkőzései, amelyeknek 2018-ban a Magyar Jégkorong Szövetség ad otthont Budapesten! Válts jegyet a hoki Vébére!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 27. péntek, 16:00

    A magyar válogatott 2013 után ismét hazai jégen játszik felnőtt világbajnokságon.   

    A magyar jégkorong-válogatott 2008-ban és 2015-ben is kiharcolta már a feljutást a világ legjobbjai közé, jövőre ennek hazai pályán, a Papp László Budapest Sportarénában feltehetően telt ház és a világ egyik legjobb szurkolótábora előtt ismét nekirugaszkodhat.

    A magyar csapat ellenfelei közül Kazahsztán legjobbjai az orosz szuperligában, a KHL-ben edződnek nap mint nap, Szlovénia és Olaszország az A-csoport legutóbbi kiesőiként kerültek ide Lengyelország új, az NHL-ből érkezett vezetőedzőjével szintén kemény ellenfél lesz, és Nagy-Britannia válogatottja is képes lehet bárkit legyőzni a csoportban.

    A nemzetközi szövetség egyetértett a Magyar Jégkorong Szövetség azon szándékával, hogy a korábbi években megszokottnál nagyobb szabású legyen a rendezvény. Ezért szurkolói faluval, rengeteg aktivitással, show-elemekkel és természetesen a közönség magas szintű kiszolgálásával készülünk. 

    "A mi sportunk nem háború, a mi sportunk fesztivál"- szól az egyik közkedvelt szurkolói dal, és ez tényleg az lesz, egy egyhetes szurkolói sportfeszti

     

    jegyek a többi mérkőzésre

    Ajánlatunk


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016