• Program


    Jégtorta - felolvasószínház

    Jégtorta - felolvasószínház

    Kovács Viktor – Kovács Dominik: Jégtorta – habkocka és fagyasztott hús egy felvonásban

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 1. kedd, 20:30

    Kovács Viktor – Kovács Dominik: Jégtorta – habkocka és fagyasztott hús egy felvonásban

    A Jégtorta című fekete komédia helyszínén, egy vidéki cukrászdában a süteményillat keveredik a pörköltszaggal, miközben az özvegy tulajdonos és felnőtt leánya egymásrautaltsága törvényszerű konfliktusokat szül. Az évtizedeken át őrizgetett sérelmek mögött egy egész korszak eltűnése rajzolódik ki. Tanúi lehetünk az oly sokszor emlegetett letűnt kor utolsó, ha nem az utolsó utáni pillanatainak, a végleg eltűnésnek…

    A fanyar humorú, zenés komédiát a húszéves Kovács-ikrek együtt írták. Írásaikban többnyire jelentéktelen emberek sorsa alakul törvényszerűen tragikussá. Az ELTE bölcsészhallgatói. Ígéretes jövő előtt állnak.

    Főszereplő és rendező: Hegedűs D. Géza

    Sorozatszerkesztő – dramaturg: Lőkös Ildikó

    Ajánlatunk


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Ajánló


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016