• Program


    JÓNÁS VERA DUÓ

    JÓNÁS VERA DUÓ

    Jónás Vera személyes könnyűzenét játszik, amely a koncertjein magával ragadja a közönséget: a hol táncolnivaló, máskor megnyugtató dallamokon, valamint a szavakon túl is jelentéssel bíró szövegeken keresztül szinte belelátunk a színpadon lévő frontember lelkébe. Vera karizmatikus egyénisége a dalokban, valamint a színpadi jelenlétében is sugárzik a közönség felé, akik nem is tudják kivonni magukat bűvköréből a koncert után még hosszú ideig.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 12. csütörtök, 21:00

    A Jónás Vera Experiment és a frontember az utóbbi években mind a szakmától, mind a közönségtől jelentős elismeréseket kapott: Fonogram-, és Artisjus Junior díjat kaptak, MÜPA teltházas show-val mutatták meg a zenekar népszerűségét. Vera egy-egy szerzeménye szerepelt a Megdönteni Hajnal Tímeát film- és az Aranyélet filmsorozatban, tavaly a Nagy-szín-pad döntőjébe jutottak, valamint külföldön is lehetőséget kaptak az Eurosonic fesztiválon (NL), a Zandari Festan Koreában, erdélyi, valamint európai koncerteken.

    Ajánlatunk


    A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016