• Program


    Jonathan Lindhorst’s Limerence Quartet (CAN/D)

    Jonathan Lindhorst’s Limerence Quartet (CAN/D)

    Jonathan Lindhorst - szaxofon; Alex Maksymiw - gitár; Matt Adomeit - nagybőgő; Jan Leipnitz - dob
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 5. csütörtök, 21:00

    A kanadai szaxofonos és zeneszerző, Jonathan Lindhorst Berlinben él, de gyakran lép fel New Yorkban és Kanadában, s zenéje szimbolikus értelemben is több világrészt fog át. A berlini színtér legtehetségesebb zenészeiből álló quartetjének szívbemarkolóan lírai muzsikája a jazzből, rockból és folkzenéből táplálkozik. Az együttes színpadi erejét a zenészek személyes kapcsolatából fakadó bizalom, magabiztosság és humor adja. A tavaly megjelent Limerence című album Lindhorst zenekarvezetői bemutatkozását is jelenti, melyről Steve Sladkowski így ír a Spontaneous Combustion magazinban: „Jonathan Lindhorst olyan erőteljes líraisággal játszik, amit ritkán hallhatunk tenorszaxofonosoktól. Manapság, amikor sok hangszeres még mindig a post bop iskola virtuozitását igyekszik meghaladni, Lindhorst minden egyes hangja mélyen átgondolt.”

     

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Tel: (+36 1) 216 7894

     

    Ajánlatunk


    zenés átirat két részben

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016