• Program


    Jótékonysági MOTOROCK Fesztivál - 1.nap Csütörtök
    2

    Jótékonysági MOTOROCK Fesztivál - 1.nap Csütörtök

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 20. csütörtök, 10:00

    Gyermekprogramok:

     

    2017.Július 20. csütörtök

    10-18 óráig Színes programokkal várjuk a gyermekeket. Ebben segítőink a Talmácsi Ring, akik gyermekmotorokkal,retro autókkal illetve vízi játékokkal lesznek jelen,a Csepeli Ifjúsági Íjász Egyesület,ugráló vár,arcfestés,bohóc,sportbemutatók,ÖKO játszóház, és 17 órától a Tompeti és Barátai zenekar.

     

    2017.július 21. péntek

    10-18 óráig Színes programokkal várjuk a gyermekeket. Ebben segítőink a Talmácsi Ring, akik gyermekmotorokkal,retro autókkal illetve vízi játékokkal lesznek jelen,a Csepeli Ifjúsági Íjász Egyesület,ugráló vár,arcfestés,bohóc,sportbemutatók,szülő-gyerek családi vetélkedő,játszótér építés a Pillekő Projekttel.

     

    2017.Július 22. szombat

    10-18 óráig Színes programokkal várjuk a gyermekeket. Ebben segítőink a Talmácsi Ring, akik gyermekmotorokkal,retro autókkal illetve vízi játékokkal lesznek jelen,a Csepeli Ifjúsági Íjász Egyesület,ugrálóvár,arcfestés,bohóc,sportbemutatók,gyermektáncoltatás a Feketén Fehéren Rock Táncegyüttessel,tűzoltó-mentő mentéstechnikai bemutató,Pillekő Projekt játszótér átadás,vetélkedők díjkiosztása,motoros felvonulás.

    Gyermekek részére 14 éves korig a belépés díjtalan. Gyermekek részére korlátozott számban az éjszakai programok idejére felügyeletet biztosítunk.

     

    Felnőtt programok:

     

    2017.július 20. csütörtök

    18.30. Dizzy Dog

    19.30. Invader

    20.30.Ego Projekt

    21.30.Coontinoom

     

    2017.július 21. péntek

    18.30.Lynky Stynky Hungarian Tribute Band

    19.30.Stress

    20.30.Cool Head Clan

    21.30.Rock Fanatic

     

    2017.július.22. szombat

    18.30. Rozsda

    19.30.Dirty

    20.30. Kugli

    21.30. Vazul Vére Rockopera

    Természetesen nem maradhatnak el a motoros vetélkedők, táncos lányok, a többi legyen meglepetés.

     

    A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

    Ajánlatunk


    A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

    A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016