• Program


    Kalauz Jutka

    Kalauz Jutka

    Kalauz Jutka

    zenés "pitypalatty" Egri Mártával

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. április 19. szerda, 19:00

    Pitypalatty, pitypalatty, szól a fürj a réten; Süss fel, süss fel munka napja; Zúgnak a traktorok; Egy boldog nyár Budapesten; Gyere, ülj kedves mellém; Egy dunaparti csónakházban; Munka után, estefelé; Troli-trolibusz és így tovább az 1950-es évek legnagyobb slágerei Kalauz Jutka előadásában!

    Kalauz Jutka imádja a munkáját, a kartársait és az életet „Futbóliában”. Az 50-es évek diktatúrájában egy átlagos napon hősnőnk rengeteg új dolgot tud meg a világról. Például, hogy ki rejtegetett cukrot, milyen cipőt kell hordania egy nőnek, mit hallgasson a rádióban, lehet-e mandarint termeszteni Magyarországon, miért fontosabb az „eszme”, mint a szex, hol van Tóth Anikó három galambja, és hogy miért és hová tűnik el hirtelen néhány ismerőse? Jutka nem szomorú, ő mindent megért, olyannak fogadja el az életet amilyen. Továbbra is jókedvűen énekel, már csak azért is, mert a „hurrá optimizmus” országában él és mert ez nem egy komoly színdarab, hanem egy zenés este Egri Mártával, azaz Kalauz Jutkával!

    Közreműködik: Heilig Gábor és zenekara

    Ajánlatunk


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016