• Program


    Kalauz Jutka

    Kalauz Jutka

    Kalauz Jutka

    zenés "pitypalatty" Egri Mártával

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. április 19. szerda, 19:00

    Pitypalatty, pitypalatty, szól a fürj a réten; Süss fel, süss fel munka napja; Zúgnak a traktorok; Egy boldog nyár Budapesten; Gyere, ülj kedves mellém; Egy dunaparti csónakházban; Munka után, estefelé; Troli-trolibusz és így tovább az 1950-es évek legnagyobb slágerei Kalauz Jutka előadásában!

    Kalauz Jutka imádja a munkáját, a kartársait és az életet „Futbóliában”. Az 50-es évek diktatúrájában egy átlagos napon hősnőnk rengeteg új dolgot tud meg a világról. Például, hogy ki rejtegetett cukrot, milyen cipőt kell hordania egy nőnek, mit hallgasson a rádióban, lehet-e mandarint termeszteni Magyarországon, miért fontosabb az „eszme”, mint a szex, hol van Tóth Anikó három galambja, és hogy miért és hová tűnik el hirtelen néhány ismerőse? Jutka nem szomorú, ő mindent megért, olyannak fogadja el az életet amilyen. Továbbra is jókedvűen énekel, már csak azért is, mert a „hurrá optimizmus” országában él és mert ez nem egy komoly színdarab, hanem egy zenés este Egri Mártával, azaz Kalauz Jutkával!

    Közreműködik: Heilig Gábor és zenekara

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

    Ajánló


    Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016