• Program


    Kálmán Imre: MARICA GRÓFNŐ

    Kálmán Imre: MARICA GRÓFNŐ

    Kálmán Imre: Marica grófnő
    (esőnap: július 9. hétfő)



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 8. vasárnap, 19:30

    A Marica grófnő egy ismert és népszerű slágerekkel teli szerelmes zenés vígjáték. A történetben: gróf Endrődy-Wittenberg Tasziló vagyonát elveszítve szégyenében Erdélybe menekül, majd beáll a Decsényiek ősi birtokán gazdatisztnek, Török Béla álnéven. Amikor hazaér Bécsből a birtok úrnője, Marica, félve a hozományvadászoktól, azt mondja magáról, hogy ő Zsupán Kálmán báró jegyese. Ők ketten persze egymásba szeretnek, mely hatalmas szerelmi bonyodalmakat okoz. Az operettben olyan dalok csendülnek fel, mint a Szép város Kolozsvár, a Hej, cigány, a Szent Habakuk, a Ringó vállú csengeri violám... Méltán az egyik legizgalmasabb, legkeresettebb, legkülönlegesebb zenés vígjáték.

    Szereposztás:

    Fogarassy Bernadett
    Csengeri Attila
    Gyurity István
    Fogarassy András
    Gróf Gréta
    Zalay Lídia
    Halász Aranka
    Harsányi Gábor
    Egri László
    Borbáth Ottília

    Élő zenekar!

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Ajánló


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016