• Program


    Kalmár Panni Trió jazz koncertje

    Kalmár Panni Trió jazz koncertje

    Kalmár Panni a fiatal énekes generáció különleges hangú tehetsége, aki bensőséges hangulatú koncertjén felidézi a mediterrán éjszakák hangulatát. Előadásában magától értetődő természetességgel találkozik a portugál fado a brazil bossa novával és az amerikai swinggel, miközben szerelemről és vágyakozásról énekel. A fiatalabb zenészgeneráció három meghatározó tagjából összeállt trióban főként sztenderd jazz harmóniák szólalnak meg eredeti stílusban, melyről a szaxofon, az akusztikus…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 19:00

    A Liszt Ferenc Zeneakadémián, valamint az Amszterdami Konzervatóriumon is diplomát szerző Mester Dániel szaxofonművész egyéb, neves magyar és nemzetközi formációk mellett a Fekete Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestra tagja is volt. Munkásságával számos magyar és nemzetközi díjat szerzett: az Ablakos Lakatos Ösztöndíjon kívül kvartettje, a Daniel Mester Quartet  a „Keep an Eye jazz award” díját is kiérdemelte az amszterdami zsűritől 2011-ben.

    Tóth Mátyás az ország egyik népszerűjazzgitárosa, akit leginkább Pátkai Rozinával alkotott közös formációból ismerhet a szélesebb közönség. Az együttessel olyan nemzetközi sikereket értek el, mint az Independent Music Awards ’best latin song’ díja, melynek szerzője Tóth Mátyás. 

    Ajánlatunk


    A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016