• Program


    Kaltenecker Zsolt: Solo Electric Keyboard Music

    Kaltenecker Zsolt: Solo Electric Keyboard Music

    Kaltenecker Zsolt Revisited című szólózongora lemezének bemutatója egy évvel ezelőtt volt az Opusban. A lemezre az elmúlt 25 évben írt kedvenc saját darabjaiból válogatott.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 14. csütörtök, 21:00

    Zsolt eredeti elképzelése szerint a Revisited dupla album lett volna, a második korongon nem akusztikus zongorán, hanem Nord billentyűs hangszereken készült felvételekkel. A felvételek megkezdésekor aztán úgy érezte, hogy jobb mégis különválasztania a kettőt, és az elektronikus anyaggal külön, egy későbbi időpontban foglalkozni.

    Ezen a koncerten tehát kizárólag Kaltenecker darabokat hallhatunk Nord hangszereken, köztük sok átírt régebbi és új darabját, improvizációkat és néhány számot a Revisited-ről is.

    Közreműködik:

    Kaltenecker Zsolt - billentyűs hangszerek

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Tel: (+36 1) 216 7894

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Ajánló


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016