• Program


    Kamara Rock Trio koncert - 30 ÉV UTÁN ÚJRA!
    2

    Kamara Rock Trio koncert - 30 ÉV UTÁN ÚJRA!

    ÚJRA ÖSSZEÁLLT A KAMARA ROCK TRIO!
    Különleges élményben lehet részük mindazoknak, akik eljönnek 2018. február 3-án az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 20:00

    A Kamara Rock Trio Árpádi László (ének, gitár), Gay Tamás (ének, szintetizátor), Laár András (ének, gitár) zenekara, mely a 80-as évek közepén örvendett kimagaslóan nagy népszerűségnek a fiatalok körében. Zenéjüket több mint 600 koncerten élvezhette a közönség. Hármójuk munkássága egyetlen műfajba sem sorolható, leginkább a nevükben szereplő kamara rock kifejezéssel közelíthető meg. A rock zene, a költészet és az abszurd humor útjainak gyönyörű egybeolvadása kamara formában. A dalszöveg állomány egy része Szentmihályi Szabó Péter zseniális verseiből, illetve saját alkotásaikból tevődik össze. Az egyik legismertebb szerzeményük, a Kacsamajom klipje az 1987-es Moziklip filmben látható. Rajongóik kitartó kérésére 30 év után töretlen lelkesedéssel újra összeálltak, hogy a dalaik mai napig érvényes mondanivalójának termékeny fájáról régi közönségük mellett a mai fiatalság is szüretelhessen.

    Ajánlatunk


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016