• Program


    Kamara Rock Trio koncert - 30 ÉV UTÁN ÚJRA!
    2

    Kamara Rock Trio koncert - 30 ÉV UTÁN ÚJRA!

    ÚJRA ÖSSZEÁLLT A KAMARA ROCK TRIO!
    Különleges élményben lehet részük mindazoknak, akik eljönnek 2018. február 3-án az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 20:00

    A Kamara Rock Trio Árpádi László (ének, gitár), Gay Tamás (ének, szintetizátor), Laár András (ének, gitár) zenekara, mely a 80-as évek közepén örvendett kimagaslóan nagy népszerűségnek a fiatalok körében. Zenéjüket több mint 600 koncerten élvezhette a közönség. Hármójuk munkássága egyetlen műfajba sem sorolható, leginkább a nevükben szereplő kamara rock kifejezéssel közelíthető meg. A rock zene, a költészet és az abszurd humor útjainak gyönyörű egybeolvadása kamara formában. A dalszöveg állomány egy része Szentmihályi Szabó Péter zseniális verseiből, illetve saját alkotásaikból tevődik össze. Az egyik legismertebb szerzeményük, a Kacsamajom klipje az 1987-es Moziklip filmben látható. Rajongóik kitartó kérésére 30 év után töretlen lelkesedéssel újra összeálltak, hogy a dalaik mai napig érvényes mondanivalójának termékeny fájáról régi közönségük mellett a mai fiatalság is szüretelhessen.

    Ajánlatunk


    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Ajánló


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016