• Program


    Kárpát-medencei Magyarok Zenéje 2017 – GÁLA

    Kárpát-medencei Magyarok Zenéje 2017 – GÁLA

    Gálakoncert - 2017 a Kárpát-medence magyarságának és nemzetiségeinek kulturális találkozása - diákok és felnőttek részére
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 5. vasárnap, 17:00

    A Stereo Kft. és a Periferic Records 2001 óta szervezi a Kárpát-medencei Magyarok Zenéje (KmMZ) sorozatot.

    Bartók és Kodály nyomdokait követve mi is úgy gondoljuk, hogy a népzenének, világzenének is ott a helye a Zeneakadémián, színházakban, fényes hangversenytermekben. Fontosnak tartjuk azt a kulturális szolgálatot és missziót, melynek eredményeként a Kárpát-medencében élő magyar közösségek és nemzetiségek egymással békében, harmóniában élhetnek - ehhez egymás kultúrájának, hagyományainak és szokásainak megismerése, valamint kulturális kapcsolataink javítása és bővítése elengedhetetlen feltétel. A határon túli koncerteken a megszólaltatott zene és a közönség sokszínűsége ezt jól igazolja: együtt érezzük összetartozásunkat magyarok, szlovákok, románok, svábok, tótok, szerbek, bunyevácok, szlovének és ruszinok. Ezért is folytatjuk megszállottan a koncerteket immár mind a hét hazánkat körülölelő országban. Munkánkat haszonra való törekvés nélkül, a magyarság egy nemzetben élő egységének megőrzése érdekében végezzük. Az elmúlt évek során mintegy 22 millió Ft értékben CD-t adományoztunk határon túli városok könyvtárainak, hogy a hazánkban megjelenő zenei kiadványok a határon túli magyar közösségek számára is elérhetők legyenek. Ugyanakkor a KmMZ 2017 koncertjein ADOMÁNYT GYŰJTÜNK KÁRPÁTALJA JAVÁRA! Az adományozást 2017-ben is a Magyar Református Egyház közreműködésével folytatjuk.

    Böszörményi Gergely

    Magyar Örökség-díjas kiadó, koncertigazgató

    Közreműködik/Featuring:

    SERVET zenekar (Csángóföld)

    CREDO együttes (Kárpátalja) (Magyar Örökség-díjas)

    MISZTRÁL együttes (Magyar Örökség-díjas)

    PÁL ISTVÁN „SZALONNA” és Bandája (Magyar Örökség-díjas)


    A rendezvény fővédnöke: Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége

    Ajánlatunk


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016