• Program


    Katti Zoób 2018 / BTF 2018

    Katti Zoób 2018 / BTF 2018

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 4. szerda, 19:30

    „...és boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Aki nem hiszi, járjon utána!” – általában ez a gyönyörű tündérmesék vége, amelyekről gyerekként álmodunk. Ez most nem a vége, hanem a KATTI ZOÓB 2018 S/S HAUTE COUTURE divatbemutató kezdete, amely egy áprilisi napon fantasztikus világgá alakítja át a Vigadót.

    A Szamárbőr királyfi csodás szimbólumai mesélnek, a mesét divatra átformáló hangulattal, amelyet a múltunkkal áthatott képzelet ihletett, és új életet ad a tündérmesének. A bujdokló, szamárbőrbe zárt királyfit országról országra kíséri az elfogadás gyönyörű meséje, hogy végül megtalálja a boldogságot.

    A divat ellentmondása, hogy minden szezonban másnak kell lennie, ugyanakkor elvárás a felismerhető, stílusos állandóság. A Katti Zoób Divatház tündérmeséjében minden ruhát aktuálisan paradoxonná tesz az idő, a mély kulturális üzenet, az haute couture mívesség és a fiatalság kortárs egyszerűsége.

    A Fairy Tale Haute Couture bemutató egy különleges, fantáziadús crossover produkció, amely a divat optikáján keresztül mesél a múltról, a jelenről és a jövőről. A zenét és az öltözékeket használja a karakter átalakulásához, ezzel szimbolizálva a különböző országok népeinek egyéniségét, kultúrájuk szépségét.

    „Több mint 30 éve dédelgetem ezt a történetet, vártam, hogy egyszer megjeleníthessem, illusztráljam a saját eszközeimmel. A mese olyan kifejezési eszköz, amelyet mindannyian szeretünk, széles skálán játszik, koncepcionális és szürreális, elgondolkodtat és elbűvöl, hogy megtalálhassuk magunkat varázslatos világában.”

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016