• Program


    Kayamar és a KVVKamarakórus Acapella koncert @Ceglédbercel

    Kayamar és a KVVKamarakórus Acapella koncert @Ceglédbercel

    Komolyzene könnyedén.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 28. szombat, 19:00

    A KertiPartiTúra koncertjén különleges élményben lehet része azoknak, akik a legcsodálatosabb hangszer, az emberi hang erejében hisznek. Az est első felében a KVV Kamarakórus előadását hallhatjuk, a második részben pedig a kivételes képességű zeneszerző és énekes Kayamar énekel nekünk - egyedül, több szólamban. Hogyan valósítja meg mindezt? Az úgynevezett looper-pedál segítségével (egy hangfelvevő, amellyel a színpadon felvett sávokat végtelenítve lehet visszajátszani). Ilyenkor egymás mellé 4-8 szólamot improvizál, amit a looperre felénekel.
    2012-ben elkészült első, saját szerzeményekből álló CD-je, a Robert Keder holland költő verseire írt Music in the Wind és számos koncerten improvizált a Sziget Fesztiváltól a Művészetek Palotájáig.

    Kayamar (Magyaróvári Viktor) zeneakadémiai tanulmányához kötődő előadói gyakorlata hozta össze a kórust. A tagok szerencsés találkozásának és az új zenei élményekre való nyitottságuknak köszönhetően alakult ki mára a KVVK (Kayamar Vorti Virgo Kamarakórus) egyéni stílusa, amelyben a klasszikus- és a könnyűzene értékei egyesülnek. Repertoárjukon jellemzően neves hazai és külföldi zeneszerzők, valamint a karnagyuk által komponált vagy áthangszerelt, akár 8-12 szólamú a capella darabok szerepelnek.

    Kayamar hitvallása: "egyszerűen zenélni szeretnék és mosolyra fakasztani az embereket"- több szólamban, szólamok nélkül.

    Az esten megtekinthető lesz a zeneszerző fotókiállítása is a Tornác Galérián.

    Belépő: 2000 Ft, elővételben 1800 Ft.
    14 éves kor alatt a belépés ingyenes.

    Ajánlatunk


    Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016