• Program


    KEAN - a színész vallomása
    4

    KEAN - a színész vallomása

    Kean, minden idők legnagyobb angol színésze.
    "őt látni játszani a színpadon olyan volt, mint Shakespeare-t olvasni villámfénynél"
    (Coleridge)
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 11. szombat, 19:00

    A hosszú élet titkára még nem derült fény. Recept meg különösen nincs rá. Egy biztos: a hivatástudattal élő emberek sokkal nagyobb érzelmi amplitúdóval ütköznek az élet legkisebb problémáival szemben is.
    Talán még jobban érvényes ez az ún. művészi elhivatottsággal élő emberekre, akiknek egyenesen kötelességük az ütközés, a „menny és pokol” közti járatra retúrbérlet váltása, a hivatalok packázásával való rendszeres szemben állás.
    Meg lehet-e úszni? Tisztes kort megélni? Vagy a szélsebesen áramló gondolat pusztító hatása ellen nincs mit tenni, csak „meghalni, elszunnyadni, semmi több”?

    Raymund Fitzsimons művének felhasználásával átdolgozta, játssza és rendezte: Széles László
    Zenéjét szerezte: Gallai Péter

    Az előadás hossza: kb. 90 perc, szünet nélkül

    Ajánlatunk


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

    Ajánló


    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016