• Program


    KERN ANDRÁS - LÖVÖLDE TÉR

    KERN ANDRÁS - LÖVÖLDE TÉR

    Kern András: Lövölde tér – Születésnapi ünnepi koncert



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 28. vasárnap, 20:00

    Ritkán fordul elő, hogy egy művészt a közönség és a művész barátok együtt pont a születésnapján ünnepelhetik.
    Kern András január 28-án lesz 70 éves. Ez alkalomból különleges, ünnepi Lövölde tér koncertet élvezhet a közönség, sok vendéggel és meglepetéssel.
     A műsorban hallhatjuk a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a  Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva,  a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a legendás Lövölde tér sem! És sok sok történet, humor, ahogy azt megszokhattuk Kern Andrástól!

    Ezen az ünnepi koncerten Kern Andrást köszönti majd Hernádi Judit, akivel oly sok duettet énekelt már nagy sikerrel, de fellép többek között Zorán, Hegyi Barbara, Eszményi Viktória, Verebes István, Fesztbaum Béla és persze Heilig Gábor is, aki a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett ő is énekel majd.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016