• Program


    KÉT ÓRA MÚLT HETVENNEL - Nagy Bandó András műsora

    KÉT ÓRA MÚLT HETVENNEL - Nagy Bandó András műsora

    Két óra múlt hetvennel - A 70 éves NAGY BANDÓ ANDRÁS Jubileumi önálló estje

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 11. vasárnap, 19:00

    Nagy Bandó András 20 éve nem jelentkezett nagy önálló esttel, most aztán, a 70. születésnapjához közeledve mindent bepótolt: két részes, egész estét betöltő műsora közéleti, igaz pesti kabaré, mely együttgondolkodásra készteti a publikumot. Bandó, ahogy az est első kritikusa írta, őszinte és szókimondó, érett és szellemes, két és fél órás műsora egyszerűen lehengerlő. "Csak az jöjjön, aki bírja...", meg aki nem, és az is, aki egy igazán jó estét akar magának.

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

    Ajánló


    JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016