• Program


    Vegán alapok 1. - NAPFÉNYES FŐZŐISKOLA
    7

    Vegán alapok 1. - NAPFÉNYES FŐZŐISKOLA

    A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek. Kezdő vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 10. hétfő, 17:30

    PROGRAM:

    Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
    A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
    A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambuszszőnyeg) használatával
    A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
    A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
    Egy japán meleg főétel közös elkészítése
    Közös étkezés

    TANFOLYAMVEZETŐ: Kiss Gábor vegán sushi séf
    IDŐPONT: 2018. december 10. hétfő, 17.30 - 21.30 között.

    RÉSZVÉTELI DÍJ: 13.000 Ft/fő, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagokat és az azokból elkészített vacsora költségeit, az ételek nyomtatott receptjeit.

    Ajánlatunk


    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016