• Program


    KILÁTÓ

    KILÁTÓ

    A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ és a Marczibányi Téri Művelődési Központ koprodukcióban készült, felnőtteknek szóló részvételi színházi előadása.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 11. péntek, 19:30

    Egy apa és két felnőtt gyereke még mindig egy háztartásban élnek, és közös családi vállalkozásban is dolgoznak: fölöslegessé vált tárgyakat, élményeket és emlékeket árulnak. Váratlanul betoppan a harmadik testvér is.

    A Somogyi család nyílt garázsvásárra invitál, melyben a néző is résztvevő.

    Hozzon magával egy tárgyat, amitől meg szeretne szabadulni (a gyufásdoboztól a tollpihén át a plüsskenguruig bármit), és nézze meg, hogyan kap új életet a Kerekasztal előadásában!
    Az este folyamán résztvevőinkkel közösen azt kutatjuk, mitől és hogyan változik az otthonhoz és a családhoz való viszonyunk. Valóban ismerjük egymást? Mihez kötődik az otthonosságérzés? Mit jelent otthon érezni magam valahol? Mi történik, ha ez veszélybe kerül?

    Egy előadás a ragaszkodásról és elengedésről.

    A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ Kelet-Közép-Európa első színházi nevelési társulata. Küldetésünk olyan előadások megvalósítása, amelyek interaktív módon, a drámapedagógia eszköztárát is használva vetnek fel társadalmi és erkölcsi kérdéseket, melyek életkortól függetlenül mindenki számára érdekesek.

    Székely Rozália a Kaposvári Egyetemen végzett színész szakon. Ezt követően a Szputnyik Hajózási Társaság tagja volt. Nyolc éves kora óta tagja a Szentkirályi Színházi Műhelynek. Jelenleg a Jurányi Produkciós Inkubátorház Titánium mentorprogramjában vesz részt rendezőként.

    Szereplők:

    Somogyi Ferenc: Spilák Lajos m.v.
    Somogyi Dóra: Jobbágy Kata
    Somogyi Bence: Szalai Ádám
    Somogyi Máté: Farkas Atilla

    A szövegkönyvet a színészek improvizációi alapján készítette:
    Farkas-Sára Eszter, Boronkay Soma, Székely Rozi
     
    Rendező: Székely Rozi
    Dramaturg: Boronkay Soma
    Látványtervező: Jeli Sára Luca
    Rendezőasszisztens: Füsi Anna
    Konzulens: Hajós Zsuzsa
    Köszönet: Bodor Panna e.h.

    Az előadás létrejöttét támogatta a Nemzeti Kulturális Alap.

    Az előadás Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/2062113617337350

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016