• Program


    Kincskereső Kisködmön

    Kincskereső Kisködmön

    Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön
    színdarab

    Bemutató: 2017.09.16.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 1. hétfő, 15:00

    Az ágrólszakadt kis Ferkó képzeletében mesefigurákkal, babonás történésekkel színezi ki szegényes életét. Torokgyík miatti lázálmában a Cinkekirály menti meg őt a bűbájos Küsmödi karmai közül. Csodatévő ködmönjétől pedig azt várja, hogy tanulás nélkül is tudjon. Az égbelátó távcső reményében viszont már csal is: átjavítja Bicebóca dolgozatát.

    A ködmön igencsak elkezdi szorítani, amikor övé lesz az égbelátó. Hogy lelkén könnyítsen, elviszi a betegen fekvő Bicebócának az öreg bányába.
    Ekkor felrobban a tárna.
    A gyerekeket megtalálják, és a halott Küsmödi előidézte robbanás szénhez juttatja a falut.

    Ajánlatunk


    „Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Ajánló


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016