• Program


    Kinevetsz a végén! Nyilvános Klubrádiófelvétel

    Kinevetsz a végén! Nyilvános Klubrádiófelvétel

    A Klubrádió és a Gólem Színház új, közös produkcióval jelentkezik!  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 15:00

    Közéleti dumadélután sorozatunkban havi rendszerességgel beszélgetünk magunkról és hozzánk hasonlókról, hozzánk hasonlóknak!

    A 2015. esztendő zárásaként a Gólem Színház és a Klubrádió közös évadzáró kabarét készített, melynek sikere további együttműködésre sarkallta a feleket. Így született meg a ’Kinevetsz a végén’ című, közönség előtt felvett szórakoztató műsor, mely egyfajta hibridet alkot. Hírekkel foglalkozó (rádió)műsor ugyanis manapság egyre ritkábban marad kritikus (és önkritikus) a világban zajló eseményekkel szemben. A ’Kinevetsz a végén’ stábja azonban fontosnak tartja, hogy olyan pártsemleges, érveket és ellenérveket ütköztető műsort hozzanak létre, melyben jól megfér egymás mellett a kritikai szemlélet és a humor, a szórakoztatás és az elgondolkodtatás.

    A Gólem Színház hisz az együttműködés erejében, ezért a műsor felvétele során a jelen lévő közönség is páratlan, teljes, és merőben szokatlan élményt kap. A Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházzal való kooperáció lehetővé teszi, hogy a felvétel ne egy apró stúdióban készüljön el, hanem vállalkozó kedvű nézőink figyelő (és remélhetőleg kritikus) tekintetével felvértezve, interaktív, játékos formában dolgozhassunk.

     

     

    Ajánló


    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016