• Program


    Kiss Attila Band

    Kiss Attila Band

    Kiss Attila zenészkarrierje során kétszer is hosszú éveket töltött a jazz tengerentúli központjában, New Yorkban, ahol több neves mestertől is tanult, mint például Joe Cartertől, vagy Glenn Alexandertől. Hazatérését követően magyar zenésztársaival 2008-ban alapította meg saját formációját, a színes, energikus zenét játszó Kiss Attila Bandet.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 22. csütörtök, 21:00

    A jazz, soul, funky és latin zene elemeit egyránt felhasználó, dús dallamvilágú, olykor groove-os repertoárjuk a zenekarvezető szerzeményeiből áll. A gitár és szaxofon szólisztikus, improvizatív jelenlétét gyakran egészíti ki fellépéseiken egy-egy kitűnő énekes is, ezúttal Kalmár Panni személyében. A zenekar a koncert során elsősorban a tavaly megjelent Don't Give Up című, a zenekarvezető kompozícióit tartalamzó lemezük dalait mutatja be. 

    Közreműködik:

    Kiss Attila - gitár
    Kalmár Panni - ének
    Zsemlye Sándor - altszaxofon
    Csanyi Zoltán - billentyűs hangszerek
    Vermes Gábor - basszusgitár
    Tiba Sándor - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Tel: (+36 1) 216 7894

    Ajánlatunk


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016