• Program


    Kiszely Zoltán zenés estje

    Kiszely Zoltán zenés estje

    "Szerep!...álom
    KISZELY ZOLTÁN
    zenés estje
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 16. péntek, 18:00

    közreműködik:
    MERÉNYI NICOLETTE
    operaénekes

    "Örülök, hogy hosszú idő után újra találkozunk és mesélhetek mindarról, ami a múltból és a jelenből számomra kedves,fontos, vagy tanulságos. Ez az est rólam szól, ezért sok mindent megengedek magamnak Elhangzik néhány kedves régi vers, próza, de olyan is, amit csak mostanában fedeztem fel. Szóba kerülnek szerepek, amiket az elmúlt 25 évben eljátszottam vagy eljátszhattam volna. Énekelek sanzont, musicalt, slágert. de jöhet egy olyan pillanat is, amikor régi nagy színészeinket hívom segítségül. Mindeközben elmesélem milyen volt az első mikrofonom, hogyan tudtam megédesíteni a zord katonaság mindennapjait,vagy hogy egy vasárnapi ebéd után hirtelen felindulásból miért írtam levelet Kállai Ferencnek. Reményeim szerint a végére az is kiderül: haragszanak-e a gyermekkori álmok." K.Z.
    A műsorban elhangzanak többek között:

    Arany, Janikovszky Éva, Petőfi, Jókai,
    Koljada, Szép Ernő, Móra, Fényes Szabolcs,
    Erdélyi Mihály versek, dalok, monológok

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016