• Program


    Kitalált világ - Für Anikó estje
    3

    Kitalált világ - Für Anikó estje

    KITALÁLT VILÁG
    Für Anikó estje
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 9. vasárnap, 20:00

    Ének: Für Anikó
    A dalok szerzője, gitár, vokál: Hrutka Róbert
    Dalszövegek: Bereményi Géza
    Cselló: Kalmus Felicián

    Für Anikót, a Jászai Mari-díjas, érdemes művészt új oldaláról ismerhettük meg 2006-ban, amikor megjelent Nőstény álom című lemeze, melynek zenéjét Hrutka Róbert szerezte, a dalszövegeket Bereményi Géza írta. A lemez és az azt követő koncertek zajos sikere után 2010-ben következett a folytatás, a Kitalált világ.

    A személyes hangvételű anekdotákkal fűszerezett est különleges zenei utazás a két sikeres lemez legszebb dalaival. Az előadás az irodalom, zene és színház esszenciája. Bereményi Géza szövegeinek gondolatiságát, Hrutka Róbert egyedi zenéjét Für Anikó tehetsége, érzékenysége, kisugárzása teszi igazán varázslatossá.

    "Ezek a dalok három percbe sűrített szerepek. Amit a színpadon három órán át játszik el az ember, az a lemezen három perc. Az ember minden szerepében zsigerileg benne van, és ez a daloknál sincs másképp"

    Az est hossza: 80 perc, szünet nélkül
    Belépőjegy: 3000 Ft

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016