• Program


    Kitalált világ - Für Anikó estje
    3

    Kitalált világ - Für Anikó estje

    KITALÁLT VILÁG
    Für Anikó estje
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 9. vasárnap, 20:00

    Ének: Für Anikó
    A dalok szerzője, gitár, vokál: Hrutka Róbert
    Dalszövegek: Bereményi Géza
    Cselló: Kalmus Felicián

    Für Anikót, a Jászai Mari-díjas, érdemes művészt új oldaláról ismerhettük meg 2006-ban, amikor megjelent Nőstény álom című lemeze, melynek zenéjét Hrutka Róbert szerezte, a dalszövegeket Bereményi Géza írta. A lemez és az azt követő koncertek zajos sikere után 2010-ben következett a folytatás, a Kitalált világ.

    A személyes hangvételű anekdotákkal fűszerezett est különleges zenei utazás a két sikeres lemez legszebb dalaival. Az előadás az irodalom, zene és színház esszenciája. Bereményi Géza szövegeinek gondolatiságát, Hrutka Róbert egyedi zenéjét Für Anikó tehetsége, érzékenysége, kisugárzása teszi igazán varázslatossá.

    "Ezek a dalok három percbe sűrített szerepek. Amit a színpadon három órán át játszik el az ember, az a lemezen három perc. Az ember minden szerepében zsigerileg benne van, és ez a daloknál sincs másképp"

    Az est hossza: 80 perc, szünet nélkül
    Belépőjegy: 3000 Ft

    Ajánlatunk


    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016