• Program


    KOCKAFESZT 2017.11.11.

    KOCKAFESZT 2017.11.11.

    Az egész család számára maradandó élménynek ígérkezik az év egyik legnagyobb LEGO® témájú családi hétvégéje, a KOCKAFESZT!  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 11. szombat, 10:00

    A KLIKK LEGO® rajongói klub építői kétmillió építőkocka társaságában várnak mindenkit egy feledhetetlen hétvégére a Kölcsey Központba, ahol rengeteg, Debrecenben még soha be nem mutatott, ámulatba ejtő alkotással találkozhatsz. Ám a KOCKAFESZT nem csupán a nézelődésről, hanem az egész napos játékról szól: folyamatosan vár az összes tematikus játszóház. Túrj bele a rengeteg LEGO® kockába és rakj össze bármit, amit csak szeretnél!

    A kiállító partnerek között bemutatkozik a nyíregyházi LEGO® gyár, a Tisza-tavi Ökocentrum, a Derecskei Gyümölcsös, a Blocks Magyarország Magazin, a Napraforgó Kiadó, és a „tekerd!” csoport, akik szintén játékokkal és nyereményekkel várnak.

    Készíts közös fényképet az óriás LEGO® alkotásokkal, ismerkedj meg a LEGO® történetével, és vásárolj LEGO® készleteket a Brixcity kínálatából.

    Ha még ez sem lenne elég, mintegy 50 színes programmal: versenyekkel, bemutatókkal, és rengeteg nyereménnyel készülünk!
    Légy Te a legügyesebb és legszerencsésebb építők egyike, és nyerd meg az értékes LEGO® ajándékok egyikét!
    A VIP jegyet váltók nemcsak exkluzív vezetés keretében, a hivatalos megnyitó előtt ismerkedhetnek meg a terepasztalokkal, de garantált ajándékban is részesülnek, sőt, nyereményjátékon vesznek részt.*

    Játsszunk egy jót közösen!

    Ajánlatunk


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

    Ajánló


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016